Przykładowe menu na przyjęcie okolicznościowe.

  • I rosół z makaronem lub flaki wołowe,
  • II  de'Volaille, ziemniaki zapiekane,
  • pieczeń wieprzowa w sosie migdałowym,
  • kluski śląskie,
  • surówki: z białej kapusty, z czerwonej kapusty, z pora, marchewka z groszkiem
 
Przekąski:
  • półmisek pieczystego+szynka+salami+ kabanosy
  • schab po warszawsku
  • ryba po japońsku
  • ryba po grecku
  • tatar
  • łosoś z cytryną
  • śledź w oleju
  • śledzik pod pierzynką
  • ogórki, pomidory
  • pieczywo, masło
 
Sałatki:
  • jarzynowa
  • z selera słodka
  • z brokułów z serem feta
 
Napoje:
  • kawa, herbata,
  • napoje zimne soki, gazowane, woda 0,3 l/osobę
 
Cena: 100 zł /osobę, dzieci 50%
Deser - na życzenie - dodatkowo płatne:
 
  • lody 8 zł / porcja
  • szarlotka z lodami 5 zł / porcja
  • patera ciast 5 zł / porcja